Limanoa

A portal nightmare

Ze konden het vertrouwen van Sabre niet winnen. Door guards worden ze door een rode portal gestuurd.

Nadat de avonturiers bij waren gekomen van de portalshift werden ze aangevallen door 2 lizardmen. Na het sneuvelen van de eerste lizardman wou de 2e zich niet overgeven en riep dat hij liever wou sterven dan voor die vieze gladhuiden te werken. Na het vervullen van de wens van de lizardman reisden de avonturiers richting het oosten (nature check).
Zwoegend tussen de hoge bomen vertrappen de avonturiers een grote hoeveelheid drassig mos en paddestoelen. Op een weg aangekomen kiezen ze ervoor om richting het zuiden te gaan richting de rookpluim die bovende debosrand te zien is. Hier komen ze aan bij een lizardman dorp (1 dag sinds de portal). Na enige twijfel lopen ze het dorp binnen ze proberen een human aan te spreken die achter lizardman aan loopt. Ze blijkt een slaaf te zijn van de lizardman en gaat niet in op hun vragen en loopt snel door. Zonder verdere problemen komen ze aan bij de tavern. Na wat grappen over werk wat onze partyhuman zou kunnen doen en het inwinnen van informatie over welke portal ze moeten nemen om richting Kluizina te gaan de avonturiers naar de aangewezen portal shack. Na betaling van 5gp pp aan de welvarende lizardman en zijn oversized lizardman bodyguard (large) shiften ze van Da naar Gloom (blue).

Hier belanden ze in een kooi, maar worden direct bevreid zodra de portalgaurd weet dat ze geen lizardmen zijn. Gloom is een vervallen humandorp met aantal uitgebrande huizen. Het is een sombere aangelegenheid. Dragnos spreekt meerdere
Goblin merchants aan voor verder advies om naar Kluizina te komen. Ze geven allen hetzelfde advies. Ze reizen van Gloom naar een bos tussen Alark en Spott(green) en lopen naar Alark.

Vanuit Alark lopen ze een dag naar het oosten om daar in een portal naar Kluizina te stappen.(red)

Kluizinamogen ze gratis in op vertoning van de gezegelde brief van de opdracht. Bij de portalmaster halen ze hun beloning op (150gp pp) en deelt Hugo mee dat hij voorlopig de training voor portalguard niet wil starten. Hierop moet hij het armor van Kluizina achterlaten. Hij verand hier zijn magische armor voor 350/400 gp en koopt een scalemail.

Het geld wat hij hiervoor krijgt wil hij in een portalrace gokhal verwedden op de race van Drognas. Hier hebben ze nooit van Drognas of zijn race gehoord en hij kan geen weddenschap maken.

Drognas vertelt Hugo tot op zekere hoogte van zijn Portal Race. De race gaat naar sonarioem en naar Gem Valley en dan naar huis en dat is Kneita. Op zoek naar informatie over de locatie van Sonarioem komen ze te weten dat er een fanatieke centaur liefhebber in Malona woont.

Comments

retlawegreb retlawegreb

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.